Midt i matfatet må avlyses

Vi beklager å måtte meddele at Midt i matfatet 18-20. september må avlyses.


Les mer

Midt i matfatet 2020

Vi ønsker å kunne arrangere Midt i matfatet også i 2020. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra kommunelegen på at vi mest sannsynlig kan arrangere


Les mer

Tiltak som gjør Midt i matfatet trygt å besøke på dagens smittevernsregler

Alle besøkende må registrere seg og kjøpe billett online på forhånd. Ingen fysisk billettsalg ved inngang.


Les mer

Det store melkeslaget

Hvem er best til å melke ei ku: Arne Hjeltnes eller Zahid Ali? TV-profilen og komikeren barker sammen under årets Midt i matfatet.


Les mer

Hall i hallen

Under Midt i matfatet arrangeres flere spennende foredrag for deg som vil dykke dypere inn i brennaktuelle tema som berører dagens og morgendagens matindustri – og deg som forbruker.


Les mer

Midt i matfatet blir større

På bare seks år har mat- og landbruksfestivalen Midt i Matfatet vokst seg ut av Vikingskipet. Nå satser festivalen på mer fokus på bærekraftig mat- og landbruk og sprer aktiviteter over tre kommuner gjennom en hel uke.


Les mer

Hedmark bygdekvinnelag 80 år

Gjennom store deler av 1900-tallet har Norges Bygdekvinnelag vært samlingsorganisasjonen som jobber for kvinner i landbruket. I år feirer Hedmark Bygdekvinnelags avdeling 80 år og jubileet feires naturlig nok i Vikingskipet på Midt i matfatet.


Les mer

Lær om fermentering

Fermentering er en gammel konserveringsteknikk som er blitt supertrendy. Ved å fermentere grønnsaker og annen mat, lager du matvarer som er...


Les mer

Fingrene av (mat)fatet

Matentusiaster gled dere! Den morsomme og populære kokkekonkurransen kommer til Midt i Matfatet. Og vi får besøk av to av kokkene fra TV-programmet.


Les mer

Chilli Challenge på Midt i matfatet

Tommy Østhagen inviterer og utfordrer deg til å teste hvor mye du tåler. Seks deltakere konkurrerer og begynner med en mild og aromatisk chili, og spiser seg oppover i styrkegradene.


Les mer

Helena og Sjokoladefabrikken

Har du lyst til å se hvordan ekte håndlaget sjokolade blir produsert?
Helena Frogner fra Kvarstad tar med seg «sjokoladefabrikken» hit til Midt i matfatet.


Les mer

Elevrekord til MiM

Det blir rekordmange skoleelever til årets Midt i matfatet. I år kommer hele 1750 elever fra ungdomskoler over hele Hedmark.


Les mer

Er du Norges beste potetskreller?

Norge er et potetland, og nordmenn ligger antakeligvis i verdenstoppen i potetskrelling. Men hvem er best i Norge?


Les mer