Det store melkeslaget
Hvem er best til å melke ei ku: Arne Hjeltnes eller Zahid Ali? TV-profilen og komikeren barker sammen under årets Midt i matfatet.
Hall i hallen
Under Midt i matfatet arrangeres flere spennende foredrag for deg som vil dykke dypere inn i brennaktuelle tema som berører dagens og morgendagens matindustri – og deg som forbruker.
Midt i matfatet blir større
På bare seks år har mat- og landbruksfestivalen Midt i Matfatet vokst seg ut av Vikingskipet. Nå satser festivalen på mer fokus på bærekraftig mat- og landbruk og sprer aktiviteter over tre kommuner gjennom en hel uke.
Hedmark bygdekvinnelag 80 år
Gjennom store deler av 1900-tallet har Norges Bygdekvinnelag vært samlingsorganisasjonen som jobber for kvinner i landbruket. I år feirer Hedmark Bygdekvinnelags avdeling 80 år og jubileet feires naturlig nok i Vikingskipet på Midt i matfatet.
Lær om fermentering
Fermentering er en gammel konserveringsteknikk som er blitt supertrendy. Ved å fermentere grønnsaker og annen mat, lager du matvarer som er...
Fingrene av (mat)fatet
Matentusiaster gled dere! Den morsomme og populære kokkekonkurransen kommer til Midt i Matfatet. Og vi får besøk av to av kokkene fra TV-programmet.
Chilli Challenge på Midt i matfatet
Tommy Østhagen inviterer og utfordrer deg til å teste hvor mye du tåler. Seks deltakere konkurrerer og begynner med en mild og aromatisk chili, og spiser seg oppover i styrkegradene.
Helena og Sjokoladefabrikken
Har du lyst til å se hvordan ekte håndlaget sjokolade blir produsert?
Helena Frogner fra Kvarstad tar med seg «sjokoladefabrikken» hit til Midt i matfatet.
Elevrekord til MiM
Det blir rekordmange skoleelever til årets Midt i matfatet. I år kommer hele 1750 elever fra ungdomskoler over hele Hedmark.
Er du Norges beste potetskreller?
Norge er et potetland, og nordmenn ligger antakeligvis i verdenstoppen i potetskrelling. Men hvem er best i Norge?