FREDAG 17. SEPTEMBERNYTT OPPDATERT PROGRAM

16:00 Velkommen inn
17:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.Dette skjer på egen arena inne i hallen med tilviste sitteplasser.
18:00 Workshop i Surdeig. Gry Hammer viser hvordan du mater, steller og pleier din surdeigsstarter. Hun forteller også hvorfor surdeig er bra for fordøyelse og helse.Dette skjer på egen arena inne i hallen med tilviste sitteplasser.
18:00 Akevittsmaking, smak på årets juleakevitter.Dette skjer på egen arena inne i hallen med tilviste sitteplasser.
22:00 Hallen stenger. Takk for i kveld

LØRDAG 18. SEPTEMBERNYTT OPPDATERT PROGRAM

11.00: Velkommen inn
11:30 Demonstrasjon av lompebaking på Bygdekvinnelagets stand.
12:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.Dette skjer på egen arena inne i hallen med tilviste sitteplasser.
13:00 Workshop Kombucha. Gry Hammer forteller hvorfor kan kombucha være en god fordøyelseshjelper. Hun forklarer og viser hvordan du lager kombucha og tar vare på din kombuchakultur.Dette skjer på egen arena inne i hallen med tilviste sitteplasser.
13:30 Demonstrasjon av lompebaking på Bygdekvinnelagets stand.
14:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.Dette skjer på egen arena inne i hallen med tilviste sitteplasser.
15:00Bokbad med Gry Hammers og hennes nyeste bok Fra jord til bord.Dette skjer på egen arena inne i hallen med tilviste sitteplasser.
15:30 Demonstrasjon av lompebaking på Bygdekvinnelagets stand.
16:00 Kjøttauksjon av verdens mest eksklusive biffkjøtt - nemlig kjøtt fra den japanske storfetypen wagyu.Lokal Wagyu fra Kristian Hovde.Dette skjer på egen arena inne i hallen med tilviste sitteplasser.
18:00 Hallen stenger. Takk for i dag

SØNDAG 19. SEPTEMBERNYTT OPPDATERT PROGRAM

11.00: Velkommen inn
12:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.Dette skjer på egen arena inne i hallen med tilviste sitteplasser.
13:00 Workshop i fermentering. Gry Hammer gir deg tips om hvordan du kan bruke melkesyregjærede grønnsaker til blant annet klassisk surkål.Dette skjer på egen arena inne i hallen med tilviste sitteplasser.
14:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.Dette skjer på egen arena inne i hallen med tilviste sitteplasser.
14:00 Utdeling av Innlandets Matpris
15:00 Kalvemønstring

17:00 Hallen stenger, takk for i år!

ALLE DAGER

Chilli Challenge På stand hos Wildfire foods kan du teste smaksløkene. Hvor sterk chilli tåler du?
Traktorbane for barna
Geitmyra har aktiviteter for barna 12-16 lørdag og søndag
Se dyra i låven
Ponniridning