FREDAG 17. SEPTEMBERTidene på aktivitetene er foreløpige og kan endres noe.

16:00 Velkommen inn
17:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.
18:00 Workshop i Surdeig. Gry Hammer viser hvordan du mater, steller og pleier din surdeigsstarter. Hun forteller også hvorfor surdeig er bra for fordøyelse og helse.

LØRDAG 18. SEPTEMBERTidene på aktivitetene er foreløpige og kan endres noe.

11.00: Velkommen inn
12:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.
13:00 Workshop Kombucha. Gry Hammer forteller hvorfor kan kombucha være en god fordøyelseshjelper. Hun forklarer og viser hvordan du lager kombucha og tar vare på din kombuchakultur.
15.00 Utdeling av Innlandets Matpris. Deles ut av Innlandet Bondelag og Sparebank1 Østlandet
14:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.
17:00 Livdyrauksjon med Håkon Marius Kvæken. Få med deg en spektakulær livdyrauksjon i Vikingskipet!

SØNDAG 19. SEPTEMBERTidene på aktivitetene er foreløpige og kan endres noe.

11.00: Velkommen inn
12:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.
13:00 Workshop i fermentering. Gry Hammer gir deg tips om hvordan du kan bruke melkesyregjærede grønnsaker til blant annet klassisk surkål.
14:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.

ALLE DAGER

Chilli Challenge På stand hos Wildfire foods kan du teste smaksløkene. Hvor sterk chilli tåler du?