FREDAG 17. SEPTEMBERTidene på aktivitetene er foreløpige og kan endres noe.

16:00 Velkommen inn
17:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.
18:00 Workshop i Surdeig. Gry Hammer viser hvordan du mater, steller og pleier din surdeigsstarter. Hun forteller også hvorfor surdeig er bra for fordøyelse og helse.

LØRDAG 18. SEPTEMBERTidene på aktivitetene er foreløpige og kan endres noe.

11.00: Velkommen inn
12:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.
13:00 Workshop Kombucha. Gry Hammer forteller hvorfor kan kombucha være en god fordøyelseshjelper. Hun forklarer og viser hvordan du lager kombucha og tar vare på din kombuchakultur.
14:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.
15:00 Boklansering, mer info kommer
16:30 Livdyrauksjon med Håkon Marius Kvæken. Få med deg en spektakulær livdyrauksjon i Vikingskipet!

SØNDAG 19. SEPTEMBERTidene på aktivitetene er foreløpige og kan endres noe.

11.00: Velkommen inn
12:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.
13:00 Workshop i fermentering. Gry Hammer gir deg tips om hvordan du kan bruke melkesyregjærede grønnsaker til blant annet klassisk surkål.
14:00 Hvordan enkelt lage pølser hjemme. Pølsemaker Hallgerd Tronsmoen viser oss hvordan du enkelt kan lage din egen spesialitet.
14:00 Utdeling av Innlandets Matpris
15:00 Kalvemønstring

ALLE DAGER

Chilli Challenge På stand hos Wildfire foods kan du teste smaksløkene. Hvor sterk chilli tåler du?