Hvem er best til å melke ei ku: Arne Hjeltnes eller Zahid Ali? TV-profilen og komikeren barker sammen under årets Midt i matfatet.

Det store melkeslaget - Med Arne Hjeltnes og Zahid Ali

Midt i matfatet: Søndag kl. 14:00 i Vikingskipet

Kjente fjesBegge er de kjente fra utallige opptredener på TV, show, bøker, foredrag og innslag gjennom flere tiår. Men, vi har aldri sett dem melke ei ku. «Det store melkeslaget» går av stabelen på lørdag og blir ledet av distriktets kanskje mest kjente bonde, Håkon M. Kvæken. Da skal vi endelig finne ut hvem av dem som vet hvordan man jobber med spener. Konferansier Håkon Kvæken kan imidlertid sine spener. Han kommer til å gi sine ekspert-kommentarer live under konkurransen. Han tar med to av sine desidert roligste kuer til konkurransen, for sikkerhet skyld.

Du kan være med!Arne og Zahid skal ikke melke alene, men lede hvert sitt lag på fire personer. To på hvert lag blir trukket fra alle som melder sin interesse på Facebook i forkant, mens de to siste plassene plukkes ut fra publikum av Hjeltnes og Ali. – Dette kommer til å bli utrolig gøy. To så morsomme og kvikke karer skal man lete lenge etter. Å sette dem sammen i en konkurranse som dette ... det blir garantert morsomt, sier arrangør Bente Ekeberg Bodin med et stort smil. Reglene er enkle: hver deltaker melker i to minutter, og det laget som har mest melk til slutt vinner. Vil du være med? Følg med på Facebook og kom og opplev den elleville stemningen under «Det store melkeslaget».