Midt i matfatet arrangeres 17. – 19. september

Innlandets store mat- og landbruksfestival er tilbake! Etter fjorårets opphold grunnet koronastengning, fylles Vikingskipet igjen med utstillere og publikum. Årets festival har mange spennende nyheter og et mer rikholdig program enn noen gang.

Ekstra gledelig å ønske velkommen i år

- Etter at fjorårets Midt i matfatet måtte avlyses, er det ekstra gledelig å kunne ønske både utstillere og publikum velkommen til Innlandets store mat- og landbruksfestival, sier arrangementsansvarlig Bente Ekeberg Bodin i Hamar Olympiske Anlegg.

Bente Ekeberg Bodin

Midt i matfatet blir det første arrangementet som avholdes i Vikingskipet etterutbruddet av koronapandemien i mars 2020.- Det har vært et krevende år for alle som jobber med arrangementer, men vi sikter nå mot en fullverdig festival dersom det ikke skulle skje endringer i smittesituasjonen slik at vi må avlyse. Vi håper selvfølgelig på det beste, og planlegger Midt i matfatet innenfor trygge rammer, der smittevern blir ivaretatt for både publikum og utstillere.

Mange spennende nyheter

Planlegging og booking av utstillere er i gang for fullt, og Bodin lover mange spennende nyheter i år.- Her skal det bli noe for enhver smak, bokstavelig talt. Festivalen skal representere hele verdikjeden av matproduksjon og som vanlig preges av god kvalitet, opplysning og aktivitet for hele familien. Vi har mange spennende nyheter på blokka og vil presentere disse i nær framtid.

Mer innholdsrik enn noen gang

Omlag 120 utstillere fra inn- og utland skal sørge for at publikum både får gode mat- og drikkeopplevelser og et innblikk i matens opprinnelse. Man blir dermed presentert for hele verdikjeden i Vikingskipet denne helgen - helt fra råvarenes opprinnelse og frem til maten serveres på bordet. Sentralt for hele festivalen er å sette hovedfokus på hva Innlandets spiskammer har å tilby. Følg med for oppdateringer i programmet!

Midt i matfatet ble arrangert for første gang i 2014, og har siden da vokst i både utstiller- og publikumstall. I 2019 var 11.000 publikummere innom dørene på Vikingskipet.