Sommer’n er over – kickstartjobbhøsten med afterwork

Fredag 16. september blir det afterwork med høy allsangfaktor i Vikingskipet. Sett av ettermiddagen og ta med kollegene eller vennegjengen. Vi garanterer god stemning med herlig fredagspuls!

Musikk og allsang med Karoline Ambog Bernt Torp

Duoen, kjent fra Allsang på Tjuvholmen, kommer for å underholde fra kl. 17.00 til 19.30. Syng med om du vil, eller nøy deg med å være tilhører for å komme i helgestemning.

Benytt anledningen og ta turen innom alle småskalaprodusentene vi har i hallen. Kanskje du finner noen godbiter å ta med hjem til helgen?

Øvrige arrangementer fredag (egne billetter)

Det skjer mye i Vikingskipet fredag den 16. september. I tillegg til afterwork med allsang, er det flere egen arrangementer du kan melde deg på. Kjøp billett til det du ønsker å delta på. (Billetten inkluderer inngang til afterwork og resten av festivalområdet den dagen).

Masterclass i akevitt – Klokkestreng & Cocktails

Kåseri med smaksprøver hvor du tas gjennom akevittuniverset på en underholdende måte.

Pris og billett

Faustino-foredrag med vinsmaking

Vi dykker ned i den spanske vinregionen Rioja. Bli kjent med fem vinkategorier og få smaksprøver – inkludert en 27 år gammel Faustino Gran Reserva 1995!

Pris og billett

Øl og fjøl – øl fra mikrobryggerier og spekemat

Øl og spekemat er en uslåelig kombinasjon. Med Øl og fjøl får du spekemat og 0,2 liters smaksprøver fra bryggeriene Grimaas, Små Vesen, Lomb og Trysil Bryggeri. Øl og fjøl kjøpes inne i Vikingskipet.

Kun afterwork?

Da er det ordinær inngangsbillett til
Midt i matfatet som gjelder.

Kjøp billett

Ses vi?