august 18, 2017

TINE og Midt i Matfatet

TINE er en av hovedsamarbeidspartnere i Midt  Matfatet og kan i år som tidligere by på opplevelser og smaker.

TINE SA eies av ca 10.000 melkeprodusenter som leverer både ku- og geitemelk fra Lindesnes i sør til Kirkenes i nord. TINE omsatte for over 22 mrd. kroner og er en betydelig arbeidsgiver med ca.  5.500 ansatte fordelt på 31 meierier, 4 lagerlokasjoner i tillegg til heleide og deleide datterselskap, spredt rund om i hele Norge.

TINE er representert på Midt i Matfatet med flere av sine avdelinger og eiere/melkeprodusenter:

TINE Salg:
TINEs selgere deler ut smaksprøver og du har anledning til å kjøpe Vikingepultosten, noen av TINEs mest kjente oster og ikke minst andre TINE-produkter fra TINEs salgstelt. TINE Salg har bistand i fra melkeprodusenter som da er med som TINE Ambassadører

 

TINE Rådgivning og Medlem:
Avdelingen sørger for kontakt med melkeprodusentene og driver veiledning for å sikre kvaliteten på kanskje verdens beste melk og fremtidsrettet melkeproduksjon. Egen stand vil gi et innblikk i deres oppgaver.

TINE Produksjon/TINE Meieriet Brumunddal:
Meieriet i Brumunddal er et av de største meieriene i TINE og er utgangspunktet for 250 TINE-ansatte. Meieriet har en stor grad av automasjon og fagkompetensenivået er på over 90 % ved meieriet. Ved meieriet produseres all LITAGO for hele Norge, laktosefri melk og fløte, Piano og KOS desserter, Styrk, 1/3 av all norsk skolemelk og juice, kaffemelk og -fløte, softisblanding og en rekke melkepulvervarianter. Produksjonsmedarbeidere og faglærlinger ved meieriet har en egen stand hvor de viser meieriet og deler ut smaksprøver fra lokalproduserte produkter.